Заек по ловджийски
Лора и Стоян
450 г бутертесто 150 г пушена пъстърва 150 г пушена сьомга 300 г праз (бялата част) 60 г краве масло 250 мл животинска сметана 50 мл бяло вино 2 картофа 1 яйце 4 стръка естрагон 2 с. л. брашно (+ за плота) 1 с. л. ретро горчица сол и пипер меланж на вкус черен сусам и семена резене за поръсване | за соса: 200 г заквасена сметана 10 стръка див лук 1–2 с. л. хрян (от буркан) сол на вкус |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...