Къри с пуешко и тиква
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2024 Втори опит да качим снимката на нашето сарту.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2024 Здравейте, Десислава! За съжаление не можем да го видим, пробвайте да качите снимката отново. И поздравления, че сте се заели с тази нелека задача - приготвянето на сарту.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2024 Ето и нашето сарту.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...