Пилешки рулца в спанак
Лора и Стоян
![]() |
1 бр. пилешки гърди 1 кубче зеленчуков бульон 1/2 в. ч. бяло вино 2 скилидки чесън 5 стръка лук 10 бр. печурки 20 г масло 200 мл течна сметана 200 г спанак 1 пакет фарфали (макарони 400-500 г) | за маринатата: 2-3 с. л. песто “Геновез” 3-4 с. л. зехтин 2 клончета мащерка 10-15 връхчета мащерка 2-3 скилидки чесън черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...