Свинско със сини сливи и бадеми
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Пестото го открадваме и за салати когато нямаме босилек! :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2014 Магданозеното песто е превъзходно ! А бутчетата са невероятно крехки ! Страхотна рецепта
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2014 Бутчетата се получиха много вкусни, но спаначеното песто не ни допадна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...