Мус от пилешки дробчета
Лора и Стоян
150 г пилешки дробчета черен пипер и сол на вкус 1 клонка розмарин 2 клонки мащерка 3-4 клонки риган 2 жълтъка 100 мл коняк 100 мл вино 100 мл сметана 50 г кафява захар масло за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...