Фритата с праз на фурна
Лора и Стоян
500 г пилешко филе 70 г брашно 30 г корен джинджифил 100 мл прясно мляко 1 яйце 6 стръка пресен кориандър 2 стръка пресен лук 1 малка глава лук 1 скилидка чесън 2 с. л. печен сусам 1 с. л. оризов оцет 1 ч. л. лют пипер на люспи (без семки) 1 ч. л. мед сол на вкус олио за намазване | за соса: 60 мл оризов оцет 60 г мед 2 с. л. сос „Шрирача“ 1 ч. л. царевично нишесте 1 ч. л. сух чесън сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2018 Различни и много вкусни хапки! Вече са любими на семейството :)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2018 Много вкусни кюфтенца,доста по различни от всички който съм правила до сега.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2018 Чудесна рецепта! Кюфтенцата станаха много вкусни и ароматни. За соса бих намалила малко оцета за сметка на повече мед.
|
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...