Задушено телешко с царевица
Лора и Стоян
![]() |
800 г пилешки пържоли от бут (филе) 30 мл сметана 2 с. л. краве масло за намазване на тавата 2 картофа 100 г грах от консерва 150 г царевица от консерва кълнове по избор за украса мазнина за печенето сол и бял пипер на вкус 40 мл зехтин 1 глава червен лук 2 червени чушки сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...