Зелеви сарми в глинен гювеч
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2022 Аз също запържих бутчетата, стана много вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2019 Страшно стана! Пак ще го правя. Малко трябваше да импровизирам със съставките: сложих кориандър и кимион вместо къри, обикновено кисело мляко вместо цедено. Пресния кориандър пък винаги заменям с магданоз.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Тази рецепта я бях чела в книгата на един английски шеф преди време. Много ми хареса. Там бутчетата ги запържва първо на тиган и после слага лещата. Става супер.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...