Зеленчуков гювеч от Майорка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Еха... Тази рецепта е страхотна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2021 Здравейте, Миленка! Ние ги направихме с брашно тип 00, което поема почече вода от обичайното и ни се получи. Важно е какво брашно сте ползвали. Поздрави от нас.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2021 Много вкусни се получиха, но мисля, че рецептата трябва да се редактира. По принцип 350 мл. течност на 450гр. брашно смятам, че е много, но въпреки това спазих рецептата и ми се получи каша, но не и тесто. Добавих още около 150гр. брашно и ми се получи меко тесто като вашето. Вероятно става въпрос за печатна грешка. Нямам никакви съмнения в уменията на Лора и Стоян. Поздрави.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...