Пица Капричоза

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 18.04.2018
Пица Капричоза
Пица Капричоза
 
Необходими продукти:
320 мл вода
1/2 ч. л. сол
1/2 ч. л. суха мая
1/2 ч. л. сол

за гарниране:
доматен сос
доматен сос
шунка
шунка
гъби
сирене „Моцарела“
риган


Начин на приготвяне:
1
Продуктите за тестото се слагат в машина за хляб в посочената последователност. Пуска се на програма „Тесто“. Може да се измеси и на ръка.
2
Готовото тесто се разделя на 4 части, които се разточват с ръка, докато се получи необходимата дебелина за блата.
3
Намазват се с доматен сос, гарират се с парченца шунка и моцарела. Отгоре се слагат гъбите, нарязани на филийки. Подправя се с ригана.
4
Пиците се пекат до готовност в предварително загрята на 220 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

20.02.2022
Тази рецепта за тази пица е страхотна!
1.
Изпрати
лично съобщение

28.04.2020
страхотна е.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: