Палачинкова солена торта
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 Бих добавила и парче бекон - бон филето е доста постно на мазнина и месото става много сухо - особено на скара. Трябва да се запича много за кратко, да не прегори. Добър апетит!:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Страхотно е!Аз го правя като смесвам с пилешко и телешко филе.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...