Спаначени палачинки с плънка от броколи и топено сирене
Лора и Стоян
150 г тиква 1 щипка смлян бахар 1 щипка смляно индийско орехче 1/2 ч. л. канела 1/2 ч. л. джинджифил 1 ч. л. сода бикарбонат 4 ч. л. бакпулвер 2 жълтъка 1 яйце 1/2 ч. ч. кисело мляко 3/4 ч. ч. захар 3 1/2 ч. ч. брашно 60 г маргарин 1 капсула есенция ванилия |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...