Понички от тиква
Лора и Стоян
450 мл прясно мляко 60 г масло 40-50 г сурови орехови ядки 2 яйца 1 1/2 ч. ч. брашно 1/3 ч. ч. захар 1 с. л. бакпулвер 1/4 ч. л. сол 1 пакетче ванилия |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...