Постно „крем сирене“ за солени ястия

Интересна кулинарна идея
Източник: Бон Апети
Дата: 25.04.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г копринено тофу
150 г сурово кашу
2 с. л. ябълков оцет
2 с. л. сок от лимон
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Постно „крем сирене“ за солени ястия
Кашуто се накисва във вода за 1 нощ, отцежда се и се измива.
2
Постно „крем сирене“ за солени ястия 2
В купата на блендер се смесват отцедените ядки, тофуто, оцетът и лимоновият сок. Посолява се и се пюрира.
3
Постно „крем сирене“ за солени ястия 3
Прибира се в хладилник за 1 нощ. Подходящо е като заместител на крем сирене в солени ястия.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.12.2016
Добре, но това \"копринено тофу\" изобщо не го открих :(. Взех натурално...дано се получи добре :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: