Постно „крем сирене“ за солени ястия

Дата: 25.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г копринено тофу
150 г сурово кашу
2 с. л. ябълков оцет
2 с. л. сок от лимон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Постно „крем сирене“ за солени ястияКашуто се накисва във вода за 1 нощ, отцежда се и се измива.
2
Постно „крем сирене“ за солени ястия 2В купата на блендер се смесват отцедените ядки, тофуто, оцетът и лимоновият сок. Посолява се и се пюрира.
3
Постно „крем сирене“ за солени ястия 3Прибира се в хладилник за 1 нощ. Подходящо е като заместител на крем сирене в солени ястия.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.12.2016
Добре, но това \"копринено тофу\" изобщо не го открих :(. Взех натурално...дано се получи добре :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


389 ДУШИ ОНЛАЙН
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта