Запечени картофи с пармезан

Дата: 19.04.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Запечени картофи с пармезанЗапечени картофи с пармезан
 
Необходими продукти:
300 г картофи
3 с. л. настърган пармезан
сол, черен и червен пипер на вкус
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Пармезана се смесва с подправките. Картофите се нарязват на половинки по дължина, мазават се с олио и се овалват в овкусения пармезан. Слагат се в тава покрита с пергаментова хартия и се пекат в загрята на 180 градуса фурна около 20 минути. След това се обръщат и се пекат до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта