Запечени картофи с пармезан

Дата: 19.04.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Запечени картофи с пармезанЗапечени картофи с пармезан
 
Необходими продукти:
300 г картофи
3 с. л. настърган пармезан
сол, черен и червен пипер на вкус
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Пармезана се смесва с подправките. Картофите се нарязват на половинки по дължина, мазават се с олио и се овалват в овкусения пармезан. Слагат се в тава покрита с пергаментова хартия и се пекат в загрята на 180 градуса фурна около 20 минути. След това се обръщат и се пекат до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Мариела Видинова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Пилешки гърди в бекон
Величка Неделчева се регистрира в сайта.
Cvetomira Yanakieva коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Анна коментира рецептата Крем супа от гъби
Анна коментира рецептата Кейк „Зебра”
Nesi Musret се регистрира в сайта.
brooklyn05 се регистрира в сайта.
Георги се регистрира в сайта.
Иванова се регистрира в сайта.
Teodora Markova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта