Предястие от спанак и сос с аншоа

Източник: Бон Апети
Дата: 15.03.2010
Предястие от спанак и сос с аншоа
 
Необходими продукти:
1 кг спанак
1 глава червен лук
100 г майонеза
3 филета аншоа
1 ч. л. настърган „Пармезан”
2 скилидки чесън
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Спанакът се почиства, измива се и се бланшира във вряща подсолена вода и се отцежда. (По желание спанакът може да се задуши предварително с нарязания лук и 2 с. л. зехтин, без да се бланшира.)
2
Лукът се реже на полумесеци и се поставя върху спанака.
3
Продуктите за соса се пасират и с него се залива спанакът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: