Предястие от спанак и сос с аншоа

Източник: Бон Апети
Дата: 15.03.2010
Предястие от спанак и сос с аншоа
 
Необходими продукти:
1 кг спанак
1 глава червен лук
100 г майонеза
3 филета аншоа
1 ч. л. настърган „Пармезан”
2 скилидки чесън
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Спанакът се почиства, измива се и се бланшира във вряща подсолена вода и се отцежда. (По желание спанакът може да се задуши предварително с нарязания лук и 2 с. л. зехтин, без да се бланшира.)
2
Лукът се реже на полумесеци и се поставя върху спанака.
3
Продуктите за соса се пасират и с него се залива спанакът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


205 ДУШИ ОНЛАЙН
Boyana Kuyumdzhieva се регистрира в сайта.
polinafernandez се регистрира в сайта.
Natalia17 се регистрира в сайта.
nansieta коментира рецептата Бяла супа с топчета
Nevena коментира рецептата Малинова торта
Десислава Христова се регистрира в сайта.
imnlv се регистрира в сайта.
Vasi003 се регистрира в сайта.
Jana Atanasova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: