Предястие от спанак и сос с аншоа

Дата: 15.03.2010
Източник: Бон Апети
Предястие от спанак и сос с аншоа
 
Необходими продукти:
1 кг спанак
1 глава червен лук
100 г майонеза
3 филета аншоа
1 ч. л. настърган „Пармезан”
2 скилидки чесън
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Спанакът се почиства, измива се и се бланшира във вряща подсолена вода и се отцежда. (По желание спанакът може да се задуши предварително с нарязания лук и 2 с. л. зехтин, без да се бланшира.)
2
Лукът се реже на полумесеци и се поставя върху спанака.
3
Продуктите за соса се пасират и с него се залива спанакът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта