Предястие с праз и козе сирене

Източник: Бон Апети
Дата: 19.05.2010
Предястие с праз и козе сирене
 
Необходими продукти:
150 г праз
150 г козе сирене
100 г черни маслини (без костилки)
70 г зелени маслини с чушки
200 г крем сирене
4 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Празът се реже на парчета с дължина около 20 см. Разполовява се и се бланшира във вряща вода около 3 минути, докато омекне.
2
С разделения на ленти праз се покриват дъната и страните на купички.
3
Козето сирене, кремата и нарязаните наситно маслини и магданоз се смесват в купа.
4
Сместа се разпределя в купичките и се покрива с краищата на праза. Купичките се обръщат върху подходящи чинии и предястието се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

20.08.2016
получи се добре :)
2.
Изпрати
лично съобщение

20.09.2014
интересно е, но не от най-приятните.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.03.2014
Купички колко са големи? Колкото за крем карамел ли?Интересна рецепта с хубави и достъпни продукти - особено за сезона!:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: