Пролетни тиганици

Дата: 29.04.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г картофи
500 г спанак
100 г орехови ядки
2 стръка пресен лук
1 клонка копър
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетни тиганициКипва се 1 1/2 л вода, посолява се, налива се оцет. Спанакът се бланшира за 2-3 минути. След това се охлажда със студена вода, отцежда се и се наситнява.
2
Пролетни тиганици 2Картофите се настъргват, посоляват се и след 10 минути водата им се отцежда.
3
Пролетни тиганици 3Настърганите картофи, спанакът, наситнените лук и копър, смлените със сол орехови ядки се поставят в купа. Разбърква се.
4
Пролетни тиганици 4С лъжица се взима от сместа и се разстила върху намазнен тиган. Тиганиците се пържат по 4-5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


282 ДУШИ ОНЛАЙН
Румяна Атанасова се регистрира в сайта.
Мимс коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Мимс се регистрира в сайта.
Сиси се регистрира в сайта.
Донка коментира рецептата Супа от пащърнак и праз
Naiden Naidenov се регистрира в сайта.
dulce се регистрира в сайта.
Петя коментира рецептата Пилешки пай
Anna Ruseva се регистрира в сайта.
Silvia Stoyanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта