Реване с кисело мляко
Лора и Стоян
![]() |
80 г брашно 1 с. л. есенция ром 4-5 с. л. пудра захар 1 ч. ч. заквасена сметана 1 щипка сол 1/2 ч. л. ванилова есенция 1 ч. ч. пудра захар 3 белтъка 25-30 г шоколад 120 г масло 1 к. л. инстантно кафе |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...