Пюре от целина, ябълки и моркови

Дата: 07.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
750 г глава целина
1 кг моркови
4 червени ябълки
4 с. л. заквасена сметана
1 с. л. краве масло
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пюре от целина, ябълки и морковиЦелината, морковите и ябълките се обелват, нарязват се на кубчета, сваряват се в подсолена вода, прецеждат се и се пюрират.
2
Пюре от целина, ябълки и моркови 2Пюрето се овкусява с наситнения магданоз и се посолява. Прибавят се сметана, маслото и черен пипер на вкус, и се разбърква.

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2015
Много вкусно и ароматно пюре
2.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2015
Шишчета с пюре
1.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2015
Очарована съм от рецептата за пюрето. Стана любимо на семейството
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
С. Бирол се регистрира в сайта.
Мариела Конова се регистрира в сайта.
Йоли се регистрира в сайта.
Pepa Mincheva се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Ризото със спанак и гъби
Борислав коментира рецептата Парижки ньоки
Таня Георгиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта