Картофени кюфтета с млечен сос
Лора и Стоян
2 стръка праз 4 с. л. олио 500 г кисело зеле 200 г ориз 100 г булгур 1 суха люта чушка 1 ч. л. сух джоджен 20 сушени чушки 150 мл зелев сок сол и черен пипер на вкус брашно за овалване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 Като любител на постни пълнени чушки резултата много ми допадна.Благодаря за интересната рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 Много вкусно ! Стара капанска рецепта! Опитайте .. страхотно мезе ..)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...