Ракиената салата на Юки

Дата: 19.07.2003
Източник: Бон Апети
Ракиената салата на Юки
 
Необходими продукти:
200–300 г зеле
2–3 краставици
4–5 домата
200 г царевица
200 г пушена майонеза
200 г свински пастет – тип колбас
4–5 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Ракиената салата на ЮкиЗелето се нарязва на ивички, поставя се в купа, поръсва се със сол на вкус и се намачква.
2
Ракиената салата на Юки 2Краставиците и доматите се нарязват на кубчета и се слагат в купата със зелето. Сипват се олиото и пушената майонеза и се прибавят царевицата и пастетът.
3
Ракиената салата на Юки 3Разбърква се добре и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


129 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта