Разядка от червено цвекло и хрян

Пъстра и вкусна
Източник: Бон Апети
Дата: 10.01.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г сварено червено цвекло
2 с. л. хрян (от буркан)
1 кисела краставичка
100 г заквасена сметана
1/4 връзка копър
200 г маринована херинга
филии черен хляб за поднасяне
зехтин за поливане
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Разядка от червено цвекло и хрян
Цвеклото се накълцва наситно и се смесва с наситнените копър и кисела краставичка.
2
Разядка от червено цвекло и хрян 2
Прибавят се хрянът и заквасената сметана, овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква.
3
Разядка от червено цвекло и хрян 3
Хлябът се нарязва на филийки, които се запичат на тиган, като се поливат с малко зехтин.
4
Разядка от червено цвекло и хрян 4
Филийките се намазват с разядката, отгоре се подреждат парчета от херингата и се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

20.03.2020
Исках да експериментирам с тази рецепта и да открия нови вкусове, но за съжаление се оказа, че хрянът не е за мен. Разядката има много специфичен и силен вкус (хряна и сметана).
2.
Изпрати
лично съобщение

26.02.2015
Станимира, според нас, с дижонска горчица със сигурност ще се получи различно, но не по-малко вкусно.
1.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2015
Ако вместо хрян сложим дижонска горчица как ще се получи?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: