Червена леща с моркови и лук
Лора и Стоян
за рибата: 800 г филе от риба треска 1 лимон 2 ч. л. кимион на зърна 100 мл зехтин брашно за овалване сол и черен пипер на вкус | за печения карфиол: 1 глава карфиол 1 ч. л. сладък пушен червен пипер 50 мл зехтин сол и черен пипер на вкус | за дресинга: 4 с. л. сусамов тахан 1 скилидка чесън сокът от 1/2 лимон сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 ок
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...