Риба със салата от печен карфиол
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2019 Интересно, но предпочитаме класическия вариант.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2017 Месото ми се получи сухо, но иначе стана вкусно.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Една от любимите ми рецепти. Лесно и доста приятно за готвене. Ястието се съчетава много добре с вино и добра компания ;)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2014 Мн.вкусно стана.Аз дори добавих и 50г. мартини и всички си облизаха пръстите.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2014 Нова идеяидея :) Страхотно е !
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...