Рибена чорба по манастирски

Дата: 12.06.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г микс от дребни риби
100 г зелени маслини (без костилки)
2 картофа
2 домата
2 червени чушки
1 зелена чушка
1 глава лук
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
40 мл олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по манастирскиРибата се почиства и се вари в подсолена вода, заедно с нарязаната на едро глава лук.
2
Рибена чорба по манастирски 2Бульонът се прецежда и отново се кипва, лукът се отстранява, а рибата се оставя да се охлади.
3
Рибена чорба по манастирски 3Пресният лук, чушките, доматите и картофите се почистват и се нарязват.
4
Рибена чорба по манастирски 4Слагат се в бульона, налива се олиото, овкусява се със сол и черен пипер. Зеленчуците се варят на слаб огън около 30 минути.
5
Рибена чорба по манастирски 5Добавят се и разполовените маслини.
6
Рибена чорба по манастирски 6Охладената риба се почиства от кожата и костите и се връща в тенджерата.
7
Рибена чорба по манастирски 7Супата се разбърква и се поднася с нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariq Atanasova коментира рецептата Яхния от патладжани
Galina Valentinova публикува рецептата Салата от карфиол
Слав публикува рецептата Ванилови палачинки
Слав публикува рецептата Гъбена крем супа с картофи
Gabriela Komitova се регистрира в сайта.
Kemale Hesenova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта