Бифтек "Мамбо № 7"
Лора и Стоян
200 г ориз 8 с. л. зехтин 1 в. ч. бяло вино 1 глава лук 2 скилидки чесън 3 печурки 25 г сухи манатарки 60 г настърган 500 мл пилешки бульон черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...