Рулца с кисело зеле и свинско

Авторска рецепта за рулца от точени кори, с плънка от задушено свинско месо, бекон и кисело зеле
Източник: Бон Апети
Дата: 12.03.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакет точени кори
маргарин за намазване
черен пипер на вкус
1/2 ч. л. кимион
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. олио
7-8 листа кисело зеле
30 г лук
50 г бекон
300 г свинско месо
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Рулца с кисело зеле и свинско
Свинското месо и беконът се нарязват на малки парченца.
2
Рулца с кисело зеле и свинско 2
Лукът се нарязва наситно.
3
Рулца с кисело зеле и свинско 3
Олиото се загрява в тиган, сипват се месото, беконът и лукът и се запържват за 2-3 минути.
4
Рулца с кисело зеле и свинско 4
Зелето се нарязва на тънки ивици и се добавя в тигана.
5
Рулца с кисело зеле и свинско 5
Плънката се подправя с червен пипер, черен пипер и кимион. Разбърква се и се задушава 15 минути.
6
Рулца с кисело зеле и свинско 6
Готовата плънка се смила, така че да се получи хомогенна смес.
7
Рулца с кисело зеле и свинско 7
Върху плот се поставя лист точени кори и се намазва с разтопен маргарин. Върху него се слага втори лист и краищата му се намазняват.
8
Рулца с кисело зеле и свинско 8
В единия край на корите се сипва от плънката, страничните краища се затварят и се завива на руло.
9
Рулца с кисело зеле и свинско 9
Рулата се пържат в обилно количество олио. Когато са готови, се изваждат върху салфетка, за да се отнеме излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: