Патладжанена раита
Лора и Стоян
6 червени чушки 6 зелени чушки 2 глави червен лук 6 скилидки чесън 1 връзка магданоз 250 г орехови ядки 200 г кисело мляко 2 с. л. олио сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2018 Ина, на 200 градуса за около 40 минути, като е добре, чушките да се обръщат.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2018 Колко време и при какви градуси е изпичането на чушките и лука? :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2017 Направих салатата и смятам че е много свежа, но аз към нея добавих и малко козе сирене, което е прекрасно допълнение
| ![]() |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...