Ориз на фурна с поширани яйца
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2021 Приятна салата. Не е тежка, но е засищаща и разбира се не можеш да ядеш много от нея.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 На мен салатата не ми се видя тежка. Даже поставих двойно количество сметана, но затова пък увеличих тройно количеството рукола.))) Понеже на мен вин винаги количествата ми изглеждат малки, направих двойна доза и разбира се, остана и за следващия ден. Уверявам ви, вкусът не се промени.)))
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 Много приятна салата
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Чудесна салата
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2015 Отново я сготвих, само че този път вместо сметана сложих кисело мляко, за да е по-леко. Стана фантастично. Руколата сложих отдолу, както се вижда на снимката. Украсих с половинка яйце, което остана в повече.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...