Пудинг със сушени домати и шпеков салам
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет точени кори 200 г орехи 3 стръка праз лук 1 ч. ч. ориз 1 к. ч. олио 1 с. л. гранулирана зелена подправка |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2017 Плънка за баница ли се приготвя или оризова супа? Хе, хе, ако една чаена чаша ориз се залее със седем или осем чаени чаши вода се получава чорба! Правилното съотношение е 1:1,8 за ориз басмати , 1:2,3 за перлен ориз и 1: 3,5 за кафяв ориз, защото той се вари продължително и излишната вода се изпарява. Тези пропорции многократно са пробвани от мен.)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...