Пастет в тесто с яйца
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Сармичките станаха бижу. Единствено трябва да се внимава с попарването на лапада, защото листата, които са най-отдолу има опасност да де разварят и съответно да са негодни за употреба. Дерзайте, защото лападът е невероятно нежен и според мен е по- вкусен от стандартните лозови сарми. Поздравления на Лора и Стоян!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Попарването на лапада трябва да е много кратко, аз сбърках и се наложи да ходя за нов лапад ! :-) Но от \"сбъркания\" лапад стана прекрасна чорба.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2014 Здравейте.Това е любимата рецепта на семейството ми,но без маслините.Ще видим какъв е резултата с новата добавка.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2014 Аз слагам и орехи ! Стават много вкусни !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Не сложих маслини, но вместо олио ползвах зехтин.
Вместо отделен сос при варенето във водата в която варих сърмите прибавих няколко с.л. сметана , чеснов прах, черен пипер,сол,струйка зехтин, сол, и 5 мин. преди да сваля от огъня 1 ч.л натурално нишесте разтворено във вода за сгъстяване.
Сърмите станаха ФАНТАСТИЧНИ !
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...