Сърце от кренвирш

Дата: 28.05.2010
Източник: Бон Апети
Сърце от кренвирш
 
Необходими продукти:
2 кренвирша
1 домат
100 г сирене
30 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Кренвиршът се разрязва на две по дължина, но не се стига до края. Тавичката за печене се намазва с масло. Краищата на кренвирша се обръщат, за да се получи сърце, и се захващат с клечка за зъби.
2
Доматът се разрязва на кръгчета, които се подреждат на дъното на тавичката. Отгоре се поставя оформеното сърце. В средата се слага цялата плочка сирене. Накрая се чуква яйцето.
3
Ястието се пече 10–15 минути на предварително загрята до 180 градуса фурна. Поднася се с детско шампанско или натурален сок.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Xristina Teneva се регистрира в сайта.
Lilia Alexandrova коментира рецептата Пилешко в точени кори
Румяна се регистрира в сайта.
Тянка Делчева се регистрира в сайта.
Ваня Манова се регистрира в сайта.
Валентина Георгиева се регистрира в сайта.
Slaveto Popova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мъфини с боровинки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта