Джуркана коприва с овче сирене, яйца от пъдпъдък и запържени печурки
Лора и Стоян
микс от зеленчуци 1/2 ч. л. куркума 1 ч. л. шафран 1 с. л. гарам масала (къри) 2 с. л. доматено пюре 2 с. л. краве масло 2 с. л. течна сметана 3 с. л. зехтин 1/4 индийско орехче 2 зърна зелен кардамон 3 зърна черен кардамон 10-15 зърна кимион 10 бадема 10 ядки сурово кашу 4-5 стръка магданоз 4-5 стръка пресен джоджен 3 скилидки чесън 30 г пресен джинджифил 200 г ориз карамфил |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2015 Изключително приятно и лесно за приготвяне.На семейството ми им хареса екзотичния вкус на ястието :)
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...