Шаран на фурна

Дата: 06.12.2015
ТИТЛА: Хоби готвач
Шаран на фурнаШаран на фурнаШаран на фурна
 
Необходими продукти:
1 шаран (около 1 кг)
2-3 моркова
4-5 глави лук
50 г орехи
сол и черен пипер на вкус
растителна мазнина
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се изчиства и се накисва в студена вода за няколко часа.
2
Отцежда се, овкусява се със сол и черен пипер, и се оставя за около час.
3
Лукът, морковите и орехите се запържват в тавичка.
4
Добавя се рибата и леко се запържва от двете страни.
5
Налива се малко вода и ястието се пече в загрята фурна около 45-50 минути, до получаване на коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.12.2016
Но прецених че морковите ще го направят доста сладък но сложих 50тина грама сушени домати
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта