Шаран на фурна

Вкусен шаран с орехи и лук
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 06.12.2015
Шаран на фурна
Шаран на фурна
Шаран на фурна
 
Необходими продукти:
1 шаран (около 1 кг)
2-3 моркова
4-5 глави лук
50 г орехи
сол и черен пипер на вкус
растителна мазнина


Начин на приготвяне:
1
Рибата се изчиства и се накисва в студена вода за няколко часа.
2
Отцежда се, овкусява се със сол и черен пипер, и се оставя за около час.
3
Лукът, морковите и орехите се запържват в тавичка.
4
Добавя се рибата и леко се запържва от двете страни.
5
Налива се малко вода и ястието се пече в загрята фурна около 45-50 минути, до получаване на коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

13.12.2018
Нашият Николчо
1.
Изпрати
лично съобщение

07.12.2016
Но прецених че морковите ще го направят доста сладък но сложих 50тина грама сушени домати
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: