Шоколадово руло (без брашно)
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2025 Здравейте Велина, яйцата трябва добре да се сгъстят на водната баня преди да се смесят с разбитото маскарпоне, както и белтъците трябва да са добре разбити на пяна, която не се отделя сама от купата и след това внимателно да се смесят двете смеси на ръка, не с миксер.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2024 Тази тортичка я правя за втори път, но отново кремът стана много течен. След няколко часа в хладилника стяга, но пак е доста "течна". Въпреки трудността ми да я оформя обаче, вкусът е невероятен. Различен поглед на тирамисуто: вкусен пандишпан напоен с кафе е наистина оригинално заместване на обичайните бишкоти. Благодаря за красивата идея!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2018 Страхотна торта. и вече любима на семейството ми .Направих я и за рожденият си ден :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Изглежда супер тази рецепта, нещо като торта Тирамису, ще се пробва :)
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...