Дърпан сладък хляб с канела
Лора и Стоян
1 1/2 ч. ч. брашно 4 яйца (размер L) 2 1/4 ч. ч. захар 220 г краве масло 1 1/4 ч. ч. какао 1 ч. л. сол 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. кафе (сухо, мляно) 1 ванилия | за паяжината: 100 г крем сирене 2 с. л. захар 1 с. л. брашно 1 жълтък (от яйце размер L) |
17. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2020 Получи се вкусен кекс.
| ![]() |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2015 Много вкусно :)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2014 1
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2014 Много вкусен, лесен и оригинален сладкиш.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Много вкусен се получи! Мога да го опрелича като евтиния вариант на брауни.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...