Тарт с кайсии и мак
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 страхотен е! Аз направих мус от бял шоколад с шам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Няма проблем при обработването на яйцата по този начин - достатъчно е нагряването. Могат да се използват дори и сурови яйцата, като важното е, да са пресни. Така например, във Франция, шоколадовият мус се приготвя само със сурови яйца.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2015 достатъчна ли е за безопасност тази лека обработка на суровите яйца ...???
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.07.2015 трябва да се внимава при смесването с шоколада
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...