Тарт с кайсии и мак
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 страхотен е! Аз направих мус от бял шоколад с шам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Няма проблем при обработването на яйцата по този начин - достатъчно е нагряването. Могат да се използват дори и сурови яйцата, като важното е, да са пресни. Така например, във Франция, шоколадовият мус се приготвя само със сурови яйца.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2015 достатъчна ли е за безопасност тази лека обработка на суровите яйца ...???
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.07.2015 трябва да се внимава при смесването с шоколада
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...