Печени във вино ябълки с млечен сос
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2021 Здравейте, Дидошката! Бадемите са сурови, а в стъпка 3 се запичат на сух тиган.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2021 не ни впечатли много тази торта.
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2021 Бадемите за блата сурови ли са или печени?
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2020 Да, би трябвало да се получи с бадемово брашно (това, което се ползва за френски макарони). Прибавяйте го внимателно и на части, защото може да е нужно по-малко количество от него. Поздрави и успех!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2020 Ще се получи ли с бадемово брашно?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...