Печени във вино ябълки с млечен сос
Лора и Стоян
![]() |
за тестото: 150 г бадеми 200 г захар 5 белтъка | за крема: 5 жълтъка 100 мл прясно мляко 100 г захар 175 г краве масло филирани бадеми за поръсване |
27. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2021 Здравейте, Дидошката! Бадемите са сурови, а в стъпка 3 се запичат на сух тиган.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2021 не ни впечатли много тази торта.
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2021 Бадемите за блата сурови ли са или печени?
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2020 Да, би трябвало да се получи с бадемово брашно (това, което се ползва за френски макарони). Прибавяйте го внимателно и на части, защото може да е нужно по-малко количество от него. Поздрави и успех!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2020 Ще се получи ли с бадемово брашно?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...