Телешко варено по мексикански
Лора и Стоян
600 г свинско контрафиле (цяло парче) 200 мл бяло вино 70 мл олио 1 скилидка чесън 1/2 лимон 1 с. л. каперси сол и черен пипер на вкус брашно за овалване | за гарнитурата: 800 г картофи 100 г краве масло 4 стръка магданоз сол на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2018 Чудесна рецепта! Каперсите придават наистина страхотен вкус, а лично на мен лимона ми дойде точно колкото трябва, но аз съм и любител на по-кисело.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2018 Прекрасна рецепта!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2018 Станаха чудесни, но определено с по-малко лимон от посоченото. Може би половината.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2018 Пилешки скалопини
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2018 В комбинация с добро вино, прави ястието още по-вкусно!
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...