Скумрия на грил тиган

Дата: 17.08.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 средно големи скумрии (почистени)
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
6 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 щипка сух риган
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия на грил тиганРибата се разрязва откъм корема и се разтваря като пеперуда. С помощта на малък нож вниматено се отстранява гръбначната кост, а след това се махат и по-малките костици.
2
Скумрия на грил тиган 2Чесънът се наситнява и се смесва с накълцаната мащерка, ригана и зехтина.
3
Скумрия на грил тиган 3Рибата се намазва със сместа и се оставя да престои 2 часа.
4
Скумрия на грил тиган 4След това се пече на грил тиган, като първо се слага от страната с кожата.
5
Скумрия на грил тиган 5Посолява се на вкус и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

17.08.2020
фермерски продукти онлайн https://www.supermag.bg/Podbrano_ot_Bulgaria
6.
Изпрати
лично съобщение

25.10.2019
Аз я направих на филенца. Супер стана.
5.
Изпрати
лично съобщение

24.07.2019
Чудесна рецепта
4.
Изпрати
лично съобщение

23.05.2018
Чудесно
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2017
Много вкусна стана.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


SuperMag коментира рецептата Класически лимонов тарт
SuperMag коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
SuperMag коментира рецептата Лятна салата с халуми
SuperMag коментира рецептата Гирос
SuperMag коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
SuperMag коментира рецептата Рамен бургер
SuperMag коментира рецептата Пилешки хапки с бадеми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта