Пилешко кордон бльо с моцарела
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2019 Аз я направих на филенца. Супер стана.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2019 Чудесна рецепта
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2018 Чудесно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2017 Много вкусна стана.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2017 Пропуснах чесъна и я изпекох на тефлонова оребрена скара и стана божествена!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...