Скумрия на грил тиган

Дата: 30.06.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 средно големи скумрии (почистени)
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
6 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 щипка сух риган
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия на грил тиганРибата се разрязва откъм корема и се разтваря като пеперуда. С помощта на малък нож вниматено се отстранява гръбначната кост, а след това се махат и по-малките костици.
2
Скумрия на грил тиган 2Чесънът се наситнява и се смесва с накълцаната мащерка, ригана и зехтина.
3
Скумрия на грил тиган 3Рибата се намазва със сместа и се оставя да престои 2 часа.
4
Скумрия на грил тиган 4След това се пече на грил тиган, като първо се слага от страната с кожата.
5
Скумрия на грил тиган 5Посолява се на вкус и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

25.10.2019
Аз я направих на филенца. Супер стана.
5.
Изпрати
лично съобщение

24.07.2019
Чудесна рецепта
4.
Изпрати
лично съобщение

23.05.2018
Чудесно
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2017
Много вкусна стана.
2.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2017
Пропуснах чесъна и я изпекох на тефлонова оребрена скара и стана божествена!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта