Меден кейк с кафе
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 яйца 1 щипка сол 1 ч. ч. прясно мляко 1/2 ч. ч. захар 3 с. л. мед 1/2 ч. ч. олио 1 есенция ванилия 1 ч. л. канела 2 1/2 ч. ч. брашно 1 бакпулвер 3 с. л. какао 1 ч. ч. мус от сливи (или сладко по избор) | за глазурата: 100 мл течна сладкарска сметана 100 г черен шоколад 1 есенция ром |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2017 Много се радвам, че ви харесва моето предложение !
Да Ви е сладко, Аника !
Весело посрещане на новата година ! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2017 Приготвям го за втори път :) Първият вариант със сладко от къпини и втори вариант със смес останала от ореховите кифлички:) Благодаря за рецептата :)
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...