Чийзкейк с карамелизирани ябълки
Лора и Стоян
3 праскови (300-400 г) 250 мл готварска сметана 300 мл вода 100 г захар 2 белтъка 1 с. л. захар за белтъците 1 с. л. кирш (черешова ракия) сокът от 1/2 лимон боровинки и пресен джоджен за декорация |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...