Спагети „Челентано“

Гост: Карла Рахал
Източник: Бон Апети
Дата: 04.11.2009
Спагети „Челентано“
 
Необходими продукти:
1/2 пакет спагети
400 г белени домати
200 г доматено пюре
100 г зелени маслини
100 г черни маслини
6-7 скилидки чесън
2 глави лук
2 тиквички
6-7 с. л. зехтин
1 ч. л. сух босилек
зеленчукова подправка на вкус


Начин на приготвяне:
1
Спагети „Челентано“
Спагетите се сваряват във вода с малко сол и зехтин.
2
Спагети „Челентано“ 2
Тиквичките се нарязват на кубчета, а лукът, чесънът, черните и зелените маслини – наедро.
3
Спагети „Челентано“ 3
Чесънът се запържва в сгорещения зехтин. Прибавят се тиквичките и лукът.
4
Спагети „Челентано“ 4
След няколко минути се сипват доматеното пюре, смлените домати и маслините.
5
Спагети „Челентано“ 5
Сосът се поръсва със зеленчукова подправка и сух босилек и се вари 10-15 минути. Сварените и отцедени спагети се овкусяват със соса и се сервират топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: