Mеханджийски кебап
Лора и Стоян
![]() |
200 г свинско контра филе домати 50 г краве масло 100 г замразен грах 100 г моркови 100 г картофено пюре сол и черен пипер на вкус брашно и галета за паниране олио за фритюрно пържене 5–6 резена лимон 1 дебела филия хляб 2 яйца за паниране 50–60 г кашкавал 50–60 г бекон магданоз за украса |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...