Пикантна пилешка супа с магданоз
Лора и Стоян
1 консерва бял боб (400 г) 1 краставица 1 скилидка чесън 1/2 лимон 4 стръка мента 250 г кисело мляко 100 г зелени маслини (без костилки) 50 мл зехтин (+ за сервиране) сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...