Гъбено суфле с кашкавал
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2017 Вместо кашкавал, към сместта за печене добавих натрошено сирене, както и някои подправки - целина лист, магданоз, черен пипер. Лично аз предпочитам след сваряване карфиолът да се намачка. Стана много вкусно и леко!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...