Гъбено суфле с кашкавал
Лора и Стоян
![]() |
1 глава карфиол 200 мл прясно мляко 2 яйца 2 с. л. брашно 5–6 стръка копър кашкавал за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2017 Вместо кашкавал, към сместта за печене добавих натрошено сирене, както и някои подправки - целина лист, магданоз, черен пипер. Лично аз предпочитам след сваряване карфиолът да се намачка. Стана много вкусно и леко!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...