Качамак с кашкавал и горски гъби
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.02.2019 Винаги става много добре и търпи модернизации - в общи линии рецепта "изпразни хладилник". Аз слагам между редовете малко настърган колбас и вместо чиста майонеза правя чеснов сос (майонеза, кисело мляко, сол и чесън на прах) - така става по-сочна.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...