Крем супа от грах с моцарела
Лора и Стоян
400 г кафява леща 1 дафинов лист 1 бр. карамфилче 1 глава червен лук 50 г глава целина 2 с. л. краве масло 2 моркова 2 скилидки чесън 1 ч. л. захар 1 ч. л. къри на прах 100 г спанак 200 мл животинска сметана 1/4 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2020 Вкусно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2015 Много вкусна и бърза за приготвяне супичка!
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2015/12/linsensuppe-mit-sahne-und-spinat.html
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2015 Много ми допадна. Това ще бъде един нов начин в нашия дом за приготвяне на леща.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2015 Много вкусно! Със сигурност ще повторя.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2014 Превъзходна е. Много по-добра от очакванията!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...