Червена леща с моркови и лук
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Приготвих тази супа и стана страхотна. Със сигурност ще я готвя отново и ще влезе в рецептите, които ще готвя редовно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 вкусно и лесно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Моят червен пипер беше лют. Добавих към пакета с морски дарове , допълнително и малко коктейлни скариди. Получи се прекрасно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Задължително ще я пробваме
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Използвах вино Треминер.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...